MINI Charging. Preprosto. Kadar koli. Kjer koli.

Obstajajo štiri glavne prednosti za nemoteno e-mobilnost. Preverite jih v nadaljevanju!

Začetek

highlightsPage.imageAlt.priceTransparency

Polnite kjer koli in kadar koli, po vsej Evropi

Brezmejno polnjenje na kateri koli 200.121 polnilni točki*, kjer koli v Evropi. Ne glede na primer uporabe in tip vozila – prava vrsta načina in hitrosti polnjenja čaka na vas. Na stotine operaterjev polnilnih točk (CPO) je del naše obsežne in nenehno rastoče mreže MINI Charging. Del mreže je tudi strateški partner IONITY, ki je partner družbe MINI, s svojo obsežno mrežo točk za visokozmogljivo polnjenje. Z MINI Charging polnite z zeleno energijo – s tem ste povsem trajnostni kjer koli in kadar koli.
highlightsPage.imageAlt.chargingConvenience

Popolni priročnost in preglednost

MINI Charging je vaša osebna vsestranska, priročna in pregledna rešitev. Enkrat se registrirate, da pridobite dostop do celotne mreže MINI Charging, in sicer prek kartice MINI Charging Card ali v aplikaciji MINI. Pri aktivni tarifi pridobite eno pregledno nespremenljivo ceno AC/DC (vklj. s HPC) – vedno poznate eno relevantno ceno na celotnem lokalnem trgu in po hitrem preverjanju lokalno optimizirano ceno v drugih evropskih državah. Svoje podrobnosti MINI Charging lahko najdete na prikazni plošči MINI Charging prek spletnega mesta ali v aplikaciji MINI. Enkrat mesečno vam bomo poslali združen račun, ki bo vseboval podrobno zgodovino vaših polnjenj na javnih mestih.
highlightsPage.imageAlt.borderlessTravel

Tarife, paketi in nove posebne ponudbe za polnjenje vozil

Kateri koli lastnik električnega vozila MINI lahko izkoristi splošne prednosti MINI Charging. Aktivne tarife in prilagodljive tarife Flex so na voljo za izbiro, kar je odvisno od vaših preferenc glede uporabe. Ste veseli (bodoči) lastnik povsem novega električnega vozila MINI? Čestitke! Vsako novo električno vozilo MINI vključuje kupon za 12-mesečno obdobje brez osnovne cene pri aktivni tarifi. Ni vam treba preveč premišljevati – raziščite svoje navade glede polnjenja na javnih mestih in izkoristite privlačne nespremenljive cene. **
highlightsPage.imageAlt.atAGlance

Priključeno polnjenje: Vseobsežna aplikacija MINI

Aplikacija MINI vas spremlja pri številnih pomembnih funkcijah in funkcionalnostih vozila. Načrtujte pot, ki je optimizirana za polnjenje, pri načrtovanju daljših potovanj. Aplikacija vam pomaga izbrati primerne polnilne točke za polnjenje na javnem mestu, pri čemer ponuja obsežne možnosti filtriranja, ter vam zagotavlja podatke o razpoložljivosti polnilnih točk in cenah. Digitalno preverjanje pristnosti na polnilni točki? Vaša aplikacija MINI poskrbi tudi za to. Preverite stanje napolnjenosti kadar koli med izvajanjem svoje rutine. Konec potovanja/vrnitev domov – prikazna plošča MINI Charging prikazuje podrobnosti o polnjenju na javnem mestu – vse to in še marsikaj vidite prek aplikacije MINI.

Pogosta vprašanja

Na našem spletnem portalu si lahko izplačate kupon:

Prijavite se v svoj uporabniški račun.
- Kliknite »Pogodba«
- Kliknite »Izplačaj kupon«
- V razno polje za kupo vnesite številko
- Kliknite »Preveri kupon«

Če potrebujete dodatno pomoč, telefonirajte službi za pomoč strankam na telefonsko številko, objavljeno na spletnem mestu pod možnostjo »Stik s podporo«.

Če ne morete začeti polnilne seje, upoštevajte naslednja priporočila:

V aplikaciji najprej preverite, ali je polnilna točka na voljo ali morda ne deluje.

Za preverjanje pristnosti prek aplikacije najprej preverite, ali polnilna postaja podpira preverjanje pristnosti prek aplikacije ali kode QR. To preverite tako, da kliknete polnilno postajo v aplikaciji. Če polnilna postaja podpira preverjanje pristnosti, v aplikaciji kliknite gumb »Start« namesto da bi skenirali kodo QR na polnilni postaji.

V primeru tehničnih ali fizičnih težav se najprej obrnite na operaterja polnilne postaje. Podatki za stik z operaterjem so na polnilni postaji.

Če težave še vedno ne morete odpraviti, telefonirajte službi za pomoč strankam na telefonsko številko, objavljeno na spletnem mestu pod možnostjo »Stik s podporo«.

Račun si lahko ogledate in ga prenesete z našega spletnega portala:
Prijavite se v svoj uporabniški račun.
- Kliknite »Račun«
- Kliknite » ⤓ «, da prenesete datoteko PDF računa
- Kliknite datoteko PDF in jo odprite

Način plačila lahko spremenite na našem spletnem portalu.
Podatek o svoji kreditni kartici ali načinu plačila spremenite tako:
- Prijavite se v uporabniški račun
- Kliknite »Račun«
- Pomaknite se do možnosti »Podrobnosti plačila«
- Kliknite funkcijo za urejanje na desni (ikona svinčnika).

Ogled vseh pogostih vprašanj

image

Trajnostna e-mobilnost na podlagi zelene energije

Električna vozila so okolju prijazna le toliko kot energija, s katero se polnijo. Zaradi tega si z MINI polnjenjem prizadevamo za kar največjo trajnostnost vsake polnilne seje.
Več o tem

Pridružite se danes in napolnite svoje vozilo MINI: Preprosto. Kjer koli. Kadar koli.

Začetek

* Združljivost priključkov je odvisna od modela avtomobila.
** Vse opisane ugodnosti so odvisne od ponudb na posameznem trgu in modela vozila. Podrobnosti o veljavnih ugodnostih za nova vozila najdete na spletni strani https://mini-charging.com/web/sl/mini-si/tariffs.