MINI Charging. Preprosto. Kadar koli. Kjer koli.

Obstajajo štiri glavne prednosti za nemoteno e-mobilnost. Preverite jih v nadaljevanju!

Začetek

Polnite kjer koli in kadar koli, po vsej Evropi

Brezmejno polnjenje na kateri koli 200.121 polnilni točki*, kjer koli v Evropi. Ne glede na primer uporabe in tip vozila – prava vrsta načina in hitrosti polnjenja čaka na vas. Na stotine operaterjev polnilnih točk (CPO) je del naše obsežne in nenehno rastoče mreže MINI Charging. Del mreže je tudi strateški partner IONITY, ki je partner družbe MINI, s svojo obsežno mrežo točk za visokozmogljivo polnjenje. Z MINI Charging polnite z zeleno energijo – s tem ste povsem trajnostni kjer koli in kadar koli.

Popolni priročnost in preglednost

MINI Charging je vaša osebna vsestranska, priročna in pregledna rešitev. Enkrat se registrirate, da pridobite dostop do celotne mreže MINI Charging, in sicer prek kartice MINI Charging Card ali v aplikaciji MINI. Pri aktivni tarifi pridobite eno pregledno nespremenljivo ceno AC/DC (vklj. s HPC) – vedno poznate eno relevantno ceno na celotnem lokalnem trgu in po hitrem preverjanju lokalno optimizirano ceno v drugih evropskih državah. Svoje podrobnosti MINI Charging lahko najdete na prikazni plošči MINI Charging prek spletnega mesta ali v aplikaciji MINI. Enkrat mesečno vam bomo poslali združen račun, ki bo vseboval podrobno zgodovino vaših polnjenj na javnih mestih.

Tarife, paketi in nove posebne ponudbe za polnjenje vozil

Kateri koli lastnik električnega vozila MINI lahko izkoristi splošne prednosti MINI Charging. Aktivne tarife in prilagodljive tarife Flex so na voljo za izbiro, kar je odvisno od vaših preferenc glede uporabe. Ste veseli (bodoči) lastnik povsem novega električnega vozila MINI? Čestitke! Vsako novo električno vozilo MINI vključuje kupon za 12-mesečno obdobje brez osnovne cene pri aktivni tarifi. Ni vam treba preveč premišljevati – raziščite svoje navade glede polnjenja na javnih mestih in izkoristite privlačne nespremenljive cene. **

Priključeno polnjenje: Vseobsežna aplikacija MINI

Aplikacija MINI vas spremlja pri številnih pomembnih funkcijah in funkcionalnostih vozila. Načrtujte pot, ki je optimizirana za polnjenje, pri načrtovanju daljših potovanj. Aplikacija vam pomaga izbrati primerne polnilne točke za polnjenje na javnem mestu, pri čemer ponuja obsežne možnosti filtriranja, ter vam zagotavlja podatke o razpoložljivosti polnilnih točk in cenah. Digitalno preverjanje pristnosti na polnilni točki? Vaša aplikacija MINI poskrbi tudi za to. Preverite stanje napolnjenosti kadar koli med izvajanjem svoje rutine. Konec potovanja/vrnitev domov – prikazna plošča MINI Charging prikazuje podrobnosti o polnjenju na javnem mestu – vse to in še marsikaj vidite prek aplikacije MINI.

Pogosta vprašanja

  • Mednarodno polnjenje brez potrebe po več karticah ali dodatnih pogodbah z drugimi ponudniki.
  • Eno največjih omrežij v celotni Evropi.
  • Privlačne in popolnoma pregledne cene polnjenja (Active tarifa) in seje polnjenja - na spletu in na mesečnem računu.
  • Nenehni razvoj na podlagi inovativnih funkcij.
  • MINI Charging združuje podatke o polnilnih točkah iz različnih virov, jih standardizira in na podlagi dolgoletnih izkušenj nenehno izboljšuje kakovost podatkov.

Naš izdelek vam omogoča dostop do enega največjih evropskih omrežij. Dostop do našega omrežja ne pozna meja, zato lahko za polnjenje izberete poljubno postajo, ki je na voljo.

Uporaba aplikacije je zelo preprosta. Na kratko: po prijavi lahko izbirate med več sto polnilnimi točkami, jih filtrirate, dobite navodila za pot do naslova polnilnih točk in začnete ter končate polnjenja.
Ogledate si lahko tudi podatke o svojem računu in pogodbi, ustvarite priljubljene in še veliko več!

 

Aplikacijo prenesite iz trgovine Apple Store: https://apps.apple.com/si/app/mini/id1519459056?l=sl
Aplikacijo prenesite iz trgovine Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mini.connected.mobile20.row

To je vaše fizično orodje za preverjanje pristnosti, ki vam omogoča polnjenje avtomobila na naših polnilnih postajah. Ko ste na izbrani postaji, samo prislonite svojo kartico k čitalniku kartic in na ta način sprožite/ustavite seje polnjenja.
Pri iskanju postaje, ki nudi možnost preverjanja pristnosti s polnilno kartico, lahko v aplikaciji ali na našem spletnem mestu nastavite filter za takšne polnilne postaje.

Ogled vseh pogostih vprašanj

image

Trajnostna e-mobilnost na podlagi okolju prijazne energije

Električna vozila so okolju prijazna le toliko kot energija, s katero se polnijo. Zaradi tega si z MINI polnjenjem prizadevamo za kar največjo trajnostnost vsake polnilne seje.
Več o tem

Pridružite se danes in napolnite svoje vozilo MINI: Preprosto. Kjer koli. Kadar koli.

Začetek

* Združljivost priključkov je odvisna od modela avtomobila.
** Vse opisane ugodnosti so odvisne od ponudb na posameznem trgu in modela vozila. Podrobnosti o veljavnih ugodnostih za nova vozila najdete na spletni strani https://mini-charging.com/web/sl/mini-si/tariffs.