Η χαρά είναι στη φόρτιση

Ενταχθείτε σε ένα από τα μεγαλύτερα δημόσια δίκτυα φόρτισης στην Ευρώπη και αποκτήστε πρόσβαση σε 200.121 σημεία φόρτισης.

Ας ξεκινήσουμε

Εξερευνήστε το MINI Charging

1. Επιλέξτε την τιμολόγησή σας

Εξοικειωθείτε με τις τιμές χρέωσης και τις προσφορές πακέτων μας και εγγραφείτε για να ξεκινήσετε.

2. Ενεργοποιήστε την MINI Charging Card

Ενεργοποιήστε την MINI Charging Card σας και κάντε λήψη της εφαρμογής MINI για να αποκτήσετε πρόσβαση σε 200.121 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη.

3. Εξερευνήστε το δίκτυό μας

Εξερευνήστε τις υποδομές φόρτισης κοντά στις προσωπικές σας κορυφαίες τοποθεσίες χρησιμοποιώντας τον χάρτη μας. Βρείτε το επόμενο σημείο φόρτισης μέσω του MINI Maps στην MINI σας ή μέσω της εφαρμογής MINI.

4. Έναρξη φόρτισης

Χρησιμοποιήστε την Κάρτα Φόρτισης MINI Charging Card ή την Εφαρμογή MINI για να ξεκινήσετε τη διαδικασία φόρτισης.

1. Επιλέξτε τιμολόγηση
2. Ενεργοποιήστε την κάρτα
3. Εξερευνήστε το δίκτυο
4. Έναρξη φόρτισης

Επιλέξτε τιμολόγηση για να αποκτήσετε πρόσβαση σε σημεία φόρτισης στην Ευρώπη.

Η απόλυτη επιλογή στην ηλεκτρική κινητικότητα

Φορτίστε Παντού και Πάντα σε όλη την Ευρώπη

Με φόρτιση παντού στα 200.121 σημείο φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, με Πράσινη Ενέργεια. Το δίκτυό μας έχει έτοιμο τον σωστό τύπο φορτιστή για την MINI σας και την προτίμηση φόρτισής σας. Αξιοποιήστε εκατοντάδες «διαχειριστές σημείων φόρτισης» (CPO) σε όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και το Δίκτυο ΙΟΝΙΤΥ (προς το παρόν μη διαθέσιμο στην Ελλάδα).

Τιμές Χρέωσης, Πακέτα και Ειδικές προσφορές φόρτισης για νέα οχήματα

Όλοι οι οδηγοί MINI πληρούν τις προϋποθέσεις για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία MINI Charging και τις χρεώσεις που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας.
Θα αποκτήσετε καινούργια MINI; Τότε, θα δικαιούστε τις ειδικές προσφορές των νέων οχημάτων όπως τη μη πάγια χρέωση για 12 μήνες στην Ενεργή τιμή χρέωσης. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να εξερευνήσετε τις δημόσιες συνήθειες φόρτισής σας. Τα ολοκαίνουργια μοντέλα BEV μας έρχονται με επιπλέον ειδικές προσφορές.

Πλήρης άνεση και διαφάνεια

Ολοκληρωμένη άνεση: Εγγραφείτε μία φορά και αποκτήστε πρόσβαση σε ολόκληρο το δίκτυο με την Κάρτα MINI Charging Card ή μέσω της Εφαρμογής MINI σας. Στην Ενεργή Τιμή Χρέωσης φορτίζετε με μια σταθερή τιμή AC/DC (συμπεριλαμβανομένης της HPC) ανά αγορά. Ο Πίνακας Ελέγχου MINI Charging είναι το ολοκληρωμένο κατάστημά σας για πλήρη διαφάνεια στο ιστορικό φόρτισης και τα τιμολόγια (σε ένα νόμισμα).

Συνδεδεμένη φόρτιση: Όλα στην Εφαρμογή MINI

Βρείτε το σωστό σημείο δημόσιας φόρτισης, περιηγηθείτε εκεί, επαληθεύστε την ταυτότητά σας στο σημείο φόρτισης και... ξεκινήστε τη φόρτιση. Ελέγξτε την κατάσταση φόρτισής σας από απόσταση και αξιολογήστε όλες τις αλληλεπιδράσεις φόρτισης μέσω του Πίνακα Ελέγχου του MINI Charging. Όλα αυτά, όπως και πολλές ακόμα λειτουργίες για φόρτιση στο σπίτι, μόνο με τη χρήση της εφαρμογής MINI σας.

Αναζητήστε σημεία φόρτισης

200.121
Σημεία φόρτισης*
-
Χώρες
-
Σημεία φόρτισης* σε Ελλάδα

Εισαγάγετε μια διεύθυνση και φιλτράρετε τα σχετικά σημεία φόρτισης για να βρείτε τον καταλληλότερο σταθμό φόρτισης κοντά στα σημεία που επισκέπτεστε συχνά και να ελέγξετε τη διαθεσιμότητά του.

Εξερευνήστε το δίκτυο

Λάβετε μέρος σήμερα και φορτίστε το MINI σας οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή.

Ας ξεκινήσουμε

Συχνές ερωτήσεις

Το MINI Charging είναι μια υπηρεσία φόρτισης που παρέχει εύκολη και άνετη πρόσβαση σε υποδομή δημόσιας φόρτισης εντός του δικτύου MINI Charging.
Επιτρέπει στους πελάτες μας να έχουν πρόσβαση σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης διαφορετικών παρόχων με ένα μόνο συμβόλαιο, τόσο στη χώρα προέλευσης όσο και σε άλλες χώρες της ΕΕ.

 

Οι πελάτες οχημάτων MINI έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε υπηρεσίες και επωφελούνται από τις προσφορές νέων οχημάτων.
Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών τιμολογίων (π.χ. το Active Tariff με σταθερές τιμές φόρτισης AC/DC) και προαιρετικά να προσθέσετε πακέτα ειδικά για CPO.

Στο πλαίσιο της ροής εγγραφής, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εάν θέλετε να εγγραφείτε ως ιδιώτης ή επαγγελματικός πελάτης στο βήμα εγγραφής "Στοιχεία πληρωμής" (ισχύει για όλες τις υπάρχουσες ευρωπαϊκές αγορές μας).
Οι επαγγελματικοί πελάτες πρέπει να δηλώσουν έγκυρο ΦΠΑ.
Η διάταξη και το περιεχόμενο του τιμολογίου είναι το ίδιο για ιδιώτες και επαγγελματικούς πελάτες, αλλά για επαγγελματίες πελάτες το ΦΠΑ προστίθεται στο PDF του τιμολογίου.
Δεν υπάρχουν μειονεκτήματα από την εγγραφή ως ιδιώτης πελάτης.

Μπορείτε εύκολα να ακυρώσετε το συμβόλαιο χρησιμοποιώντας την αυτοεξυπηρέτηση:

  1. Συνδεθείτε στο σύστημα περιβάλλοντος του ιστού
  2. Μετάβαση στα Συμβόλαια
  3. Επιλέξτε το συμβόλαιο που θέλετε να ακυρώσετε
  4. Ακύρωση συμβολαίου

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε επίσης να υποδείξετε τον λόγο της ακύρωσής σας που μας βοηθά να βελτιώσουμε την υπηρεσία που παρέχουμε.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στην υποστήριξη πελατών μας και να μας ζητήσετε να ενεργοποιήσουμε τη λύση.

Για να διαγραφεί ο λογαριασμός σας, θα χρειαστούμε:

  • Να εξοφλήσετε όλα τα τιμολόγιά σας
  • Να λύσετε το συμβόλαιό σας και να κλειδώσετε την κάρτα φόρτισης

Εάν υπάρχουν οι δύο παραπάνω προϋποθέσεις, τότε η διαγραφή ενός λογαριασμού θα γίνει αυτόματα από το σύστημα μετά από 180 ημέρες.

Λάβετε υπόψη ότι: Γνωρίζουμε ότι γενικά δικαιούστε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, ωστόσο, αυτήν τη στιγμή, δεδομένου ότι μερικές φορές λαμβάνουμε τις πληροφορίες για τα συμβάντα φόρτισης με κάποιους μήνες καθυστέρηση, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι δεν υπήρχαν περίοδοι φόρτισης που πρέπει να τιμολογήσουμε. Σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ, έχουμε το δικαίωμα να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για αυτόν τον σκοπό για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για 180 ημέρες μετά τη λύση μόνο για σκοπούς τιμολόγησης, εάν είναι απαραίτητο.

Σε ειδικές περιπτώσεις, απευθυνθείτε στην υποστήριξη πελατών μας.

Προβολή όλων των Συχνών ερωτήσεων

* Η συμβατότητα των συνδετήρων εξαρτάται από το μοντέλο αυτοκινήτου.