MINI Charging. Εύκολα. Ανά πάσα στιγμή. Όπου και αν βρίσκεστε.

Με ένα συμβόλαιο, μια κάρτα, μια εφαρμογή και έναν λογαριασμό.

Ας ξεκινήσουμε

Φορτίστε Παντού και Πάντα σε όλη την Ευρώπη

Με φόρτιση χωρίς σύνορα στα 200.121 σημεία φόρτισης* σε όλη την Ευρώπη. Για κάθε περίπτωση χρήσης και για κάθε όχημα, ο σωστός τύπος λειτουργίας φόρτισης και η ταχύτητα είναι έτοιμα και σας περιμένουν. Εκατοντάδες διαχειριστές σημείων φόρτισης (CPO) είναι μέρος του πλούσιου και σταθερά επεκτεινομένου Δικτύου MINI Charging. Με το MINI Charging φορτίζετε με Πράσινη Ενέργεια – πλήρως βιώσιμη οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Πλήρης άνεση και διαφάνεια

Το MINI Charging είναι η προσωπική σας ολοκληρωμένη λύση για άνεση και διαφάνεια. Κάνετε μια φορά εγγραφή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρο το Δίκτυο MINI Charging μέσω της Κάρτας MINI Charging Card ή την εφαρμογή MINI. Στην Ενεργή Τιμή Χρέωσης, επωφελείστε από μια διαφανή σταθερή τιμή AC/DC. Θα γνωρίζετε πάντα τη μία σχετική τιμή στην τοπική αγορά σας και μετά από έναν γρήγορο έλεγχο, τη βελτιστοποιημένη τοπική τιμή σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Οι λεπτομέρειες του MINI Charging σας μπορούν να βρεθούν στον Πίνακα Ελέγχου MINI Charging μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής MINI. Μία φορά τον μήνα θα σας στέλνουμε ένα συγκεντρωτικό τιμολόγιο που αναφέρει λεπτομερώς το ιστορικό της δημόσιας φόρτισής σας.

Τιμές Χρέωσης, Πακέτα και Ειδικές προσφορές φόρτισης για νέα οχήματα

Κάθε κάτοχος ηλεκτρικού οχήματος MINI πληροί τις προϋποθέσεις για να επωφεληθεί από τα γενικά πλεονεκτήματα του MINI Charging. Επιλέξετε εσείς τις Ενεργές και Ευέλικτες Τιμές Χρέωσης, ανάλογα τις προτιμήσεις χρήσης σας. Είστε ο τυχερός (μελλοντικός) κάτοχος μιας ολοκαίνουργιας ηλεκτροκίνητης MINI; Συγχαρητήρια! Όλα τα νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα της MINI έρχονται με κουπόνι για να μην πληρώνετε πάγια χρέωση για 12 Μήνες για την Ενεργή Τιμή Χρέωσης. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος για δεύτερες σκέψεις. Ανακαλύψτε τις συνήθειας δημόσιας φόρτισής σας και επωφεληθείτε από ελκυστικές σταθερές τιμές. **
* Το Δίκτυο ΙΟΝΙΤΥ δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο στην Ελλάδα.

Συνδεδεμένη φόρτιση: Όλα στην Εφαρμογή MINI

Η Εφαρμογή MINI διαθέτει πολλές σχετικές λειτουργίες και δυνατότητες οχήματος. Κάντε προβολή μιας διαδρομής που είναι βελτιστοποιημένη για φόρτιση όταν σχεδιάζετε μακρινά ταξίδια. Η εφαρμογή σάς βοηθά να επιλέξετε τα σωστά σημεία για δημόσια φόρτιση, προσφέροντας εκτεταμένες επιλογές φίλτρων και παρέχοντάς σας τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης και τις λεπτομέρειες τιμολόγησης. Ψηφιακή επαλήθευση ταυτότητας στο σημείο φόρτισης; Η Εφαρμογή MINI σας καλύπτει πλήρως. Ελέγξτε την κατάσταση φόρτισής σας οποιαδήποτε στιγμή ενώ ακολουθείτε τη ρουτίνα σας. Τέλος ταξιδιού/επιστροφή στο σπίτι –ο Πίνακας Ελέγχου MINI Charging σας δείχνει τις λεπτομέρειες δημόσιας φόρτισης –όλα αυτά και πολλά άλλα μέσω της Εφαρμογής MINI.

Συχνές ερωτήσεις

  • Διεθνής φόρτιση, χωρίς την ανάγκη πολλαπλών καρτών ή πρόσθετων συμβολαίων με άλλους παρόχους.
  • Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα σε ολόκληρη την Ευρώπη.
  • Ελκυστικές και πλήρως διαφανείς τιμές φόρτισης (Active Tariff) και περίοδοι φόρτισης - online και στο μηνιαίο τιμολόγιο.
  • Συνεχής ανάπτυξη μέσω καινοτόμων λειτουργιών.
  • Το MINI Charging ενσωματώνει δεδομένα σημείων φόρτισης από διαφορετικές πηγές, τα τυποποιεί και βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των δεδομένων με βάση την πολυετή εμπειρία.

Με αυτό το προϊόν έχετε πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της Ευρώπης. Το δίκτυό μας είναι διεθνές, ως εκ τούτου μπορείτε να πραγματοποιείτε φόρτιση σε οποιονδήποτε σταθμό του δικτύου μας.

Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Με λίγα λόγια: μετά τη σύνδεση, μπορείτε να επιλέξετε από εκατοντάδες σημεία φόρτισης, να τα φιλτράρετε, να λάβετε κατεύθυνση προς τη διεύθυνση των σημείων φόρτισης, καθώς και να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε περιόδους φόρτισης.
Είναι επίσης δυνατό να δείτε τα στοιχεία του λογαριασμού και του συμβολαίου σας, να δημιουργήσετε αγαπημένα και πολλά άλλα!

 

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής από το Apple Store: https://apps.apple.com/gr/app/mini/id1519459056?l=el
Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής από το Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mini.connected.mobile20.row

Αυτό είναι το εργαλείο φυσικής ταυτοποίησης για να μπορείτε να φορτίζετε το αυτοκίνητό σας στους σταθμούς φόρτισής μας. Όταν βρίσκεστε σε έναν επιλεγμένο σταθμό, απλώς κρατήστε την κάρτα σας στη συσκευή ανάγνωσης καρτών και με αυτό μπορείτε να ξεκινήσετε / σταματήσετε τις περιόδους φόρτισης.
Κατά την αναζήτηση ενός σταθμού με δυνατότητες ταυτοποίησης κάρτας φόρτισης, μπορείτε να ορίσετε ένα φίλτρο για τέτοιους σταθμούς φόρτισης στην εφαρμογή ή στον ιστότοπό μας.

Προβολή όλων των Συχνών ερωτήσεων

image

Βιώσιμη ηλεκτρική κινητικότητα μέσω της οικολογικής ενέργειας

Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι τόσο φιλικά προς το περιβάλλον όσο και η ενέργεια με την οποία φορτίζονται. Για αυτόν τον λόγο δεσμευόμαστε να κάνουμε κάθε περίοδο φόρτισης όσο το δυνατόν πιο βιώσιμη.
Μάθετε περισσότερα

Συνδεθείτε σήμερα και φορτίστε την MINI σας: Εύκολα. Όπου και αν βρίσκεστε. Ανά πάσα στιγμή.

Ας ξεκινήσουμε

* Η συμβατότητα των συνδετήρων εξαρτάται από το μοντέλο αυτοκινήτου.
** Όλα τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζονται εξαρτώνται από τις προσφορές για τη συγκεκριμένη αγορά και τον τύπο μοντέλου οχήματος. Για λεπτομέρειες σχετικά με τα πλεονεκτήματα νέων οχημάτων που ισχύουν, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://mini-charging.com/web/el/mini-gr/tariffs.