MINI Charging. Enkelt. Når som helst. Hvor som helst.

Nyt sømløs e-mobilitet takket være fire hovedfordeler. Sjekk dem ut nedenfor!

Kom i gang

Lad hvor som helst og når som helst over hele Europa

Grenseløs lading på 200.121 ladepunkter* i hele Europa. Uansett behov og biltype, finner du riktig ladestasjon for deg. Hundrevis av ladeoperatører er allerede med i MINI Charging-nettverket, og det blir stadig flere. En av dem er MINIs strategiske partner IONITY, med sitt omfattende nettverk av lynladere. Med MINI Charging lader du med fornybar strøm, hvor som helst og når som helst.

Praktisk og oversiktlig

MINI Charging er en praktisk og oversiktlig alt-i-ett-løsning. Du registrerer deg kun én gang for å få tilgang til hele MINI Charging-nettverket, enten med MINI Charging Card eller MINI-appen. Med Active-abonnementet kan du lade til en attraktiv fastpris. Du kan enkelt se prisene som gjelder for Norge og andre land i Europa. Du kan enkelt se ladehistorikk og annen informasjon om din lading via MINI Charging-nettsiden eller i MINI-appen. Du får en mail når det finnes ny faktura for ladingene du gjennomførte i forrige måned,. Denne finner du også på MINI Charging-nettsiden.

Abonnementer, pakker og spesialtilbud for nye biler

Alle som eier en elektrisk MINI kan nyte godt av de generelle fordelene ved MINI Charging. Du kan velge mellom Active- og Flex-abonnement etter behov. **

Connected Charging: Du finner alt i MINI-appen

I MINI-appen finner du en lang rekke praktiske funksjoner. Legg opp ruten etter lademulighetene når du skal på langtur. Appen har mange ulike filtreringsmuligheter og informasjon om ledige ladepunkter og priser, slik at det blir enkelt å velge de riktige stedene for offentlig lading. Hva med digital autentisering på ladepunktet? Med MINI-appen er det ingen sak. Du kan sjekke ladestatus når som helst, og når bilturen er over, finner du all ladehistorikk, pluss mye annen informasjon i MINI-appen.

Ofte stilte spørsmål

  • Internasjonal lading, uten behov for flere kort eller tilleggskontrakter med andre leverandører.
  • Et av de største ladenettverkene i hele Europa.
  • Attraktive og transparente ladepriser (Active-abonnement) med full oversikt over ladeøkter - både på nett og i månedlig faktura.
  • Kontinuerlig utvikling via innovative funksjoner.
  • MINI Charging integrerer data om ladepunkter fra forskjellige kilder, standardiserer dem og forbedrer kontinuerlig datakvaliteten basert på mange års erfaring.

Produktet vårt gir deg tilgang til et av de største ladenettverkene i Europa. Nettverket vårt er tilgjengelig i flere land, slik at du kan lade på alle stasjoner i nettverket.

Appen er veldig enkel å bruke. Kort sagt kan du etter innlogging velge mellom hundrevis av ladestasjoner, filtrere dem, få retning til adressen til ladestasjonene, samt starte og avslutte ladeøkter.
Det er også mulig å se på kontoen din og kontraktsdetaljene dine, lage favoritter og så mye mer!

 

Last ned appen fra Apple Store: https://apps.apple.com/no/app/mini/id1519459056?l=no
Last ned appen fra Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mini.connected.mobile20.row

Dette er ditt fysiske autentiseringsverktøy for å kunne lade bilen din på ladestasjonene i nettverket. Når du er på en valgt stasjon, er det bare å holde kortet ditt til kortleseren, og med dette kan du starte / stoppe ladeøktene.
Når du leter etter en stasjon med ladekortautentisering, kan du sette et filter for slike ladestasjoner i appen eller på nettstedet vårt.

Vis alle vanlige spørsmål

image

Bærekraftig e-mobilitet gjennom økostrøm

Elbiler er bare like miljøvennlige som energien de er ladet med. Derfor er vi opptatt av å gjøre ladeøktene så bærekraftige som mulig.
Finn ut mer

Registrer deg i dag og lad din MINI: Enkelt. Hvor som helst. Når som helst.

Kom i gang

* Det avhenger av bilmodell om kontaktene passer.
** Alle de viste fordelene er gjenstand for markedsspesifikke tilbud og type bilmodell. Når det gjelder detaljer om hvilke fordeler som gjelder for nye biler, kan du gå til https://mini-charging.com/web/nb/mini-no/tariffs.