MINI Charging. Egyszerű. Bármikor. Bárhol.

Élvezze a gondtalan e-mobilitást a négy fő előnynek köszönhetően. Nézze meg őket a folytatásban

Kezdjük el!

Töltsön bármikor, bárhol Európa-szerte

Töltés határok nélkül a 200.121 töltőpontokon* egész Európában. Bármilyen használatra és bármilyen járműhöz – a megfelelő töltési mód és sebesség várja Önt. Több száz töltőpont-üzemeltető (CPO) tagja jelentős és folyamatosan bővülő MINI töltőhálózatunknak. Köztük van a MINI stratégiai partnere, az IONITY is kiterjedt, nagy teljesítményű töltőhálózatával. A MINI Charging segítségével Ön zöld energiát használ a töltéshez – teljesen fenntartható módon, bárhol és bármikor.

Teljes kényelem és átláthatóság

A MINI Charging egy minden az egyben, kényelmes és átlátható megoldás az Ön számára. Az egyszeri regisztrálással Ön hozzáférést nyer a teljes MINI Charging hálózathoz a MINI Charging Card kártyán vagy a MINI alkalmazáson keresztül. Az Aktív tarifával egy átlátható, rögzített AC/DC (többek között HPC) tarifa előnyeiből részesülhet - mindig tudni fogja a helyi piacon érvényes releváns árat és egy gyors ellenőrzés után a helyi optimalizált árat más európai országokban is. A MINI Charging részletei megtalálhatók a MINI Charging irányítópultján a weboldalon keresztül vagy pedig a MINI alkalmazásban. Havonta egyszer küldeni fogunk egy összesített számlát a nyilvános töltési előzmények részleteivel.

Tarifák, csomagok és különleges töltések új járművekhez

Bármely MINI elektromos jármű tulajdonosa jogosult arra, hogy élvezze a MINI Charging általános előnyeit. Használati preferenciáitól függően az Aktív és a Flex tarifák közül választhat. Ön egy vadonatúj elektromos MINI szerencsés (leendő) tulajdonosa? Gratulálunk! Bármelyik új elektromos MINI járműnél az első 12 hónapban mentesül az alapdíj fizetése alól az Aktív tarifa esetében. Tehát ne habozzon - figyelje meg nyilvános töltési szokásait és használja ki a vonzó rögzített tarifák előnyeit. **

Töltés: Minden egy helyen a MINI alkalmazásban

A MINI alkalmazás az Ön társa a jármű lényeges jellemzőinek és funkcióinak széles skálájához. Hosszabb utazások esetén az optimális töltés figyelembe vételével tervezze meg az útvonalat. Az alkalmazás számos szűrési lehetőséget kínál a megfelelő nyilvános töltőpontok kiválasztásához és megadja a töltőpontok elérhetőségét és az árazásra vonatkozó részleteket. Digitális azonosítás a töltőponton? A MINI alkalmazás megoldást nyújt erre. Ellenőrizze a töltés állapotát bármikor, tennivalója félbeszakítása nélkül. Utazás vége/ismét otthon - a MINI Charging irányítópultja megmutatja a nyilvános töltés részleteit - mindez és sok más a MINI alkalmazáson keresztül.

GYIK

  • Nemzetközi töltés, amelyhez nincs szükség több kártyára vagy más szolgáltatókkal kötött további szerződésekre.
  • A legnagyobb hálózatok egyike egész Európában.
  • Kedvező és teljesen átlátható töltési árak (Active tarifa) és töltési munkamenetek – online és a havi számlákban egyaránt.
  • Innovatív funkciókon keresztül megvalósuló folyamatos fejlesztés.
  • A MINI Charging nemcsak egybegyűjti, de szabványosítja is a töltőpontok különböző forrásokból származó adatait, több év tapasztalata alapján folyamatosan továbbfejlesztve az adatok minőségét.

Termékünkkel Európa egyik legnagyobb hálózatához férhet hozzá. A hálózatunk határokon átívelő, úgyhogy a hálózat bármelyik töltőállomásán végezhet töltést.

Az alkalmazás használata nagyon egyszerű. Dióhéjban: a bejelentkezés után töltőpontok százai közül választhat, szűrheti is azokat, valamint megtervezheti a töltőpontok címére vezető útvonalat, illetve elindíthatja és leállíthatja a töltési munkameneteket.
Lehetősége van továbbá arra is, hogy megtekintse fiók- és szerződésadatait, kedvenceket hozzon létre – számos egyéb funkcióról nem is beszélve!

 

Töltse le az alkalmazást az Apple Store áruházból: https://apps.apple.com/hu/app/mini/id1519459056?l=hu
Töltse le az alkalmazást a Google Store áruházból: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mini.connected.mobile20.row

A töltőkártya az Ön fizikai azonosítási eszköze, amely töltőállomásainkon képessé teszi autója töltésére. A kiválasztott állomáson tartózkodva az azonosítás elvégzéséhez egyszerűen tartsa a kártyáját a leolvasóhoz, és már el is indíthatja/le is állíthatja a töltési munkameneteket.
Amikor olyan állomást keres, ahol elérhetők a töltőkártyás azonosítási képességek, beállíthatja az erre vonatkozó szűrőket az alkalmazásban vagy a webhelyünkön.

Összes GYIK megtekintése

image

Fenntartható e-mobilitás ökoárammal

Az elektromos járművek csak annyira környezetbarátok, mint amennyire a töltésükhöz használt energia az. Ezért a MINI Charging gal minden töltési munkamenetet a lehető legfenntarthatóbbá tesszük.
Tudjon meg többet

Csatlakozzon ma, és töltse fel MINI-jét: Egyszerűen. Bárhol. Bármikor

Kezdjük el!

* A csatlakozók kompatibilitása az autó típusától függ.
** A megjelenített előnyök piacspecifikus ajánlatokra és bizonyos járműtípusokra vonatkoznak. Az új járművek előnyeiről tájékozódhat az alábbi oldalon https://mini-charging.com/web/hu/mini-hu/tariffs.