MINI Charging. Nemt. Hvor som helst. Når som helst.

Nyd godt af gnidningsløs e-mobilitet takket være fire centrale fordele. Se dem nedenfor!

Kom i gang

Ladning når som helst og hvor som helst over hele Europa

Ladning uden grænser ved 200.121 ladepunkter* hvor som helst i Europa. Til ethvert behov og ethvert køretøj – den rigtige type ladning og hastighed venter på dig derude. Hundredvis af ladesøjle-operatører (CPO’er) er en del af vores omfattende og støt voksende MINI Charging Network. MINI’s strategiske partner, IONITY, som har et stort High-Power Charging-netværk, vækster også. Med MINI Charging lader du med grøn elektricitet – fuldt bæredygtigt hvor som helst og når som helst.

Fuld bekvemmelighed og transparens

MINI Charging er din personlige alt-i-én løsning med fuld bekvemmelighed og transparens. Du registrerer dig én gang for at få adgang til hele MINI Charging Network via MINI Charging Card eller MINI App. Med Active-takst får du gavn af en fast, transparent AC/DC-pris (inkl. HPC) – du vil altid kende den ene, relevante pris, som gælder i hele dit lokale marked, og efter et hurtigt tjek kender du også den lokalt optimerede pris i andre europæiske lande. Dine MINI Charging-detaljer kan findes i din MINI Charging-oversigt via hjemmesiden eller i din MINI App. En gang om måneden sender vi dig en samlet regning, hvor din offentlige ladehistorik er specificeret.

Takster, pakker og særtilbud på ladning for nye køretøjer

Ejere af en MINI-elbil er berettiget til at benytte sig af de almindelige fordele ved MINI Charging. Du kan vælge mellem Active- og Flex-takst afhængigt af dine brugspræferencer. Er du den heldige (kommende) ejer af en helt ny elektrisk MINI? Tillykke! Alle nye MINI-køretøjer kommer med en værdikupon til 12 måneder uden grundgebyr til Active-takst. Så der er ingen grund til at tøve – udforsk dine vaner inden for offentlig ladning, og få gavn af attraktive faste priser. **

Forbundet opladning: Det hele findes i MINI App

MINI App er din ledsager til en bred vifte af relevante funktioner: Planlæg en rute, der er optimeret til ladning, når du planlægger længere ture. Appen hjælper dig med at vælge de rigtige steder til offentlig ladning og tilbyder en lang række filtreringsmuligheder. Den giver dig desuden oplysninger om tilgængelighed af ladepunkter og prisoplysninger. Digital autentifikation ved ladepunktet? Det klarer din MINI App. Tjek din ladetilstand når som helst i dagligdagen. Turens slutning/hjemme igen – MINI Charging-oversigten viser dig alle detaljer om din offentlige ladning – alt dette og meget mere via MINI App.

Ofte stillede spørgsmål

  • International opladning uden behov for flere kort eller yderligere kontrakter med andre udbydere.
  • Et af de største netværk i hele Europa.
  • Attraktive og fuldt gennemsigtige ladepriser (Active Tariff) og ladesessioner - online og i den månedlige regning.
  • Kontinuerlig udvikling gennem innovative funktioner.
  • MINI Charging integrerer data om ladepunkter fra forskellige kilder, standardiserer dem og forbedrer løbende datakvaliteten på baggrund af mange års erfaring.

Vores produkt giver dig adgang til et af de største netværk i Europa. Vores netværk er tilgængeligt på tværs af landegrænser, så du kan lade på enhver station i vores netværk.

Appen er meget nem at bruge. Kort fortalt: Når du er logget ind, kan du vælge mellem hundredvis af ladepunkter, filtrere dem, få vejvisning til adressen på ladepunkterne samt starte og afslutte ladesessioner.
Det er også muligt at se dine konto- og aftaleoplysninger, oprette favoritter og meget mere!

 

Download appen fra Apple Store: https://apps.apple.com/dk/app/mini/id1519459056?l=da
Download appen fra Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mini.connected.mobile20.row

Dette er dit fysiske godkendelsesværktøj for at kunne oplade din bil på vores ladestationer. Når du er på en udvalgt station, skal du blot holde dit kort mod kortlæseren, hvorefter du kan starte/stoppe ladesessionen.
Når du søger efter en station med mulighed for bekræftelse via ladekortet, kan du indstille et filter for sådanne ladestationer i appen eller på vores hjemmeside.

Se alle ofte stillede spørgsmål

image

Bæredygtig e-mobilitet gennem CO2-kompenseret energi

Elektriske køretøjer er kun så miljøvenlige som den energi, de oplades med. Det er grunden til, at vi er dedikerede til at gøre ladesessioner så bæredygtige som muligt.
Få mere at vide

Tilmeld dig i dag, og oplad din MINI: Nemt. Når som helst. Hvor som helst

Kom i gang

* Stikkenes kompatibilitet afhænger af bilmodellen.
** Alle de viste fordele er underlagt markedsspecifikke tilbud og specifikke køretøjsmodeller. For nærmere detaljer om fordele for nye køretøjer kan du klikke ind på https://mini-charging.com/web/da/mini-dk/tariffs.