MINI Charging. Nemt. Hvor som helst. Når som helst.

Nyd godt af gnidningsløs e-mobilitet takket være fire centrale fordele. Se dem nedenfor!

Kom i gang

highlightsPage.imageAlt.priceTransparency

Ladning når som helst og hvor som helst over hele Europa

Ladning uden grænser ved 200.121 ladepunkter* hvor som helst i Europa. Til ethvert behov og ethvert køretøj – den rigtige type ladning og hastighed venter på dig derude. Hundredvis af ladesøjle-operatører (CPO’er) er en del af vores omfattende og støt voksende MINI Charging Network. MINI’s strategiske partner, IONITY, som har et stort High-Power Charging-netværk, vækster også. Med MINI Charging lader du med grøn elektricitet – fuldt bæredygtigt hvor som helst og når som helst.
highlightsPage.imageAlt.chargingConvenience

Fuld bekvemmelighed og transparens

MINI Charging er din personlige alt-i-én løsning med fuld bekvemmelighed og transparens. Du registrerer dig én gang for at få adgang til hele MINI Charging Network via MINI Charging Card eller MINI App. Med Active-takst får du gavn af en fast, transparent AC/DC-pris (inkl. HPC) – du vil altid kende den ene, relevante pris, som gælder i hele dit lokale marked, og efter et hurtigt tjek kender du også den lokalt optimerede pris i andre europæiske lande. Dine MINI Charging-detaljer kan findes i din MINI Charging-oversigt via hjemmesiden eller i din MINI App. En gang om måneden sender vi dig en samlet regning, hvor din offentlige ladehistorik er specificeret.
highlightsPage.imageAlt.borderlessTravel

Takster, pakker og særtilbud på ladning for nye køretøjer

Ejere af en MINI-elbil er berettiget til at benytte sig af de almindelige fordele ved MINI Charging. Du kan vælge mellem Active- og Flex-takst afhængigt af dine brugspræferencer. Er du den heldige (kommende) ejer af en helt ny elektrisk MINI? Tillykke! Alle nye MINI-køretøjer kommer med en værdikupon til 12 måneder uden grundgebyr til Active-takst. Så der er ingen grund til at tøve – udforsk dine vaner inden for offentlig ladning, og få gavn af attraktive faste priser. **
highlightsPage.imageAlt.atAGlance

Forbundet opladning: Det hele findes i MINI App

MINI App er din ledsager til en bred vifte af relevante funktioner: Planlæg en rute, der er optimeret til ladning, når du planlægger længere ture. Appen hjælper dig med at vælge de rigtige steder til offentlig ladning og tilbyder en lang række filtreringsmuligheder. Den giver dig desuden oplysninger om tilgængelighed af ladepunkter og prisoplysninger. Digital autentifikation ved ladepunktet? Det klarer din MINI App. Tjek din ladetilstand når som helst i dagligdagen. Turens slutning/hjemme igen – MINI Charging-oversigten viser dig alle detaljer om din offentlige ladning – alt dette og meget mere via MINI App.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan indløse dit værdibevis i vores Web Portal:

Log ind på din kundekonto.
- Klik på "kontrakt"
- Klik på "indløs værdikupon"
- Indtast dit kodenummer i det tomme værdibevisfelt
- Klik på "kontrollér værdikupon"

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores kundeservicenummer, som du kan finde på support-siden "kontakt support" på hjemmesiden.

Hvis du ikke kan starte en ladesession, anbefaler vi det følgende:

Undersøg på forhånd, om ladepunktet er tilgængeligt eller eventuelt ikke fungerer i appen.

For autentificering via app kan du først undersøge, om ladestationen understøtter autentificering via app eller QR-kode. Du kan finde ud af det, ved at klikke på ladestationen i din app. Hvis den gør, anbefales det at bruge "Start"-knappen i appen i stedet for at scanne QR-koden på ladestationen.

I tilfælde af tekniske eller fysiske problemer, kan du kontakte ladesøjle-operatøren først. Du kan finde operatørens servicetelefonnummer på ladestationen.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte dit kundeservicenummer, som du finder under support-siden "kontakt support" på hjemmesiden.

Du kan se og downloade din faktura fra vores Web Portal:
Log ind på din kundekonto.
- Klik på "faktura"
- Klik på " ⤓ " for at downloade fakturaen som PDF
- Klik på PDF-filen og åbn den

Du kan ændre din betalingsmetode i vores Web Portal.
Sådan ændrer du dine kreditkort- eller PayPal-oplysninger:
- Log ind på din kundekonto
- Klik på "konto"
- Rul ned til "Betalingsdetaljer"
- Klik på redigeringsfunktionen til højre (blyanikon).

Se alle ofte stillede spørgsmål

image

Bæredygtig e-mobilitet gennem grøn elektricitet

Elektriske køretøjer er kun så miljøvenlige som den energi, de oplades med. Det er grunden til, at vi er dedikerede til at gøre alle ladesessioner så bæredygtige som muligt.
Få mere at vide

Tilmeld dig i dag, og oplad din MINI: Nemt. Når som helst. Hvor som helst

Kom i gang

* Stikkenes kompatibilitet afhænger af bilmodellen.
** Alle de viste fordele er underlagt markedsspecifikke tilbud og specifikke køretøjsmodeller. For nærmere detaljer om fordele for nye køretøjer kan du klikke ind på https://mini-charging.com/web/da/mini-dk/tariffs.