MINI Charging. Enkelt. När som helst. Var som helst.

Njut av sömlös e-mobiliteten tack vare våra huvudförmåner. Se dem nedan!

Kom igång

Ladda var som helst och när som helst i hela Europa

Gränslös laddning vid 200.121 laddpunkter* i hela Europa. Oavsett vilket behov eller bil du har så kommer du hitta rätt typ av laddning och laddhastighet. Det finns hundratals laddoperatörer i vårt stora och ständigt växande MINI Charging-nätverk. Även IONITY med sitt nätverk av ultrasnabba laddare ingår. Med MINI Charging laddar du med förnybar el – hållbar laddning var som helst och när som helst.

Praktiskt och översiktligt

MINI Charging är din personliga och transparenta allt-i-ett-lösning. Du registrerar dig en gång för att få tillgång till hela MINI Charging-nätverket via MINI Charging Card eller MINI Appen. Med Active-abonnemanget laddar du till ett attraktivt fast pris. Du kan enkelt se det pris som gäller i Sverige och andra länder i Europa. Du kan enkelt se laddhistorik och annan information om din laddning via webbplatsen eller MINI Appen. Du får ett mail när det finns en ny faktura för de laddningar som du gjort under en månad, vilken också visas på webbsidan för MINI Charging.

Abonnemang, paket och specialerbjudanden för nya bilar

Alla som har en MINI har möjlighet att utnyttja fördelarna med MINI Charging. Du väljer Active- eller Flex-abonnemang efter behov. Är du lycklig ägare av en ny helelektrisk MINI? Grattis! Då kan du registrera dig för ett 12 månaders Active-abonnemang utan grundavgift. Så det finns ingen anledning att tveka – börja ladda till attraktiva fasta priser. Ägare till nya helelektriska MINI kan dessutom registrera sig för IONITY Plus-paketet i 12 månader utan grundavgift. **

Connected Charging: Allt i MINI appen

MINI Appen är din följeslagare och har många praktiska funktioner. Skapa en rutt som är optimerad för laddning vid längre resor. Appen hjälper dig att välja rätt platser för publik laddning, den har omfattande filtreringsmöjligheter och förser dig med information om laddpunkternas tillgänglighet och priser. Digital identifiering vid laddpunkten? Inga problem med MINI Appen. Kontrollera din laddningsstatus när som helst och vid resans slut kan du enkelt se information om din laddning – allt det och mycket mer med MINI Appen.

Vanliga frågor

  • Ladda utomlands utan att behöva flera kort eller ytterligare kontrakt med andra leverantörer.
  • Ett av de största nätverken i hela Europa.
  • Attraktiva och helt transparenta priser (Active paket) och översikt på laddningstillfällen - Online och i en månatlig faktura.
  • Kontinuerlig utveckling med innovativa funktioner.
  • MINI Charging integrerar data från laddpunkter från olika källor, standardiserar dem och förbättrar kontinuerligt datakvaliteten baserat på många års erfarenhet.

Vår produkt ger dig tillgång till ett av Europas största nätverk. Vårt nätverk sträcker sig över gränserna, så att du kan ladda på alla stationer i vårt nätverk.

Appen är väldigt enkel att använda. Kortfattat: efter inloggningen kan du välja mellan hundratals laddpunkter, filtrera dem, få vägbeskrivning till laddpunkternas adresser samt starta och avsluta laddningar.
Det är också möjligt att titta på ditt konto och kontraktsuppgifter, skapa favoriter och mycket mer!

 

Hämta appen från Apple Store: https://apps.apple.com/se/app/mini/id1519459056?l=sv
Hämta appen från Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mini.connected.mobile20.row

Detta är det fysiska autentiseringsverktyget för att kunna ladda din bil på våra laddstationer. När du är på en vald station, håll bara kortet mot kortläsaren och med det kan du starta/avbryta laddningen.
När du letar efter en station med laddkortsautentisering, kan du filtrera sådana laddstationer i appen eller på vår webbplats.

Se alla vanliga frågor

image

Hållbar e-mobilitet med grön el

Elfordon kan inte vara miljövänligare än elen de laddas med. Det är därför vi har åtagit oss att varje laddning så hållbar som möjligt.
Läs mer

Registrera dig idag och ladda din MINI: Enkelt. Var som helst. När som helst

Kom igång

* Kompatibilitet för kontakttyper beror på bilmodell.
** Alla angivna förmåner är föremål för marknadsspecifika erbjudanden och fordonsmodellen. För all information om förmånerna som gäller för nya fordon se https://mini-charging.com/web/sv/mini-se/tariffs.