MINI Charging. Helposti. Milloin tahansa. Missä tahansa.

Nauti saumattomasta sähköautolla ajamisesta neljän pääedun ansiosta. Tarkista ne alta!

Aloitetaan

highlightsPage.imageAlt.priceTransparency

Lataa missä tahansa ja milloin tahansa ympäri Euroopan

Rajatonta latausta 200.121 -latauspisteissä* ympäri Eurooppaa. Kaikille käyttötapauksille ja kaikille ajoneuvoille – oikea lataustilan ja nopeuden tyyppi on valmiina odottamassa sinua. Sadat latauspylväiden omistajat (CPO:t) ovat osa huomattavaa ja jatkuvasti kasvavaa MINI-latausverkostoa. Niin on myös MINI:n strateginen kumppani IONITY kattavine High Performance Charging -verkostoineen. MINI Chargingin avulla lataat vihreällä sähköllä – täysin kestävää kaikkialla ja milloin tahansa.
highlightsPage.imageAlt.chargingConvenience

Täysi mukavuus ja läpinäkyvyys

MINI Charging on henkilökohtainen täysi mukavuus- ja läpinäkyvyysratkaisusi. Rekisteröidyt kerran saadaksesi pääsyn koko MINI-latausverkostoon MINI Charging Card -latauskorttisi tai MINI -sovelluksen avulla. Aktiivisella tariffilla hyödyt yhdestä läpinäkyvästä ja kiinteästä AC/DC (sis. HPC) -hinnasta – tiedät aina yhden voimassa olevan hinnan kaikkialla paikallisella markkinalla, ja tarkistat nopeasti paikallisesti optimoidun hinnan muissa Euroopan maissa. MINI Charging -tietosi löytyvät MINI Charging -hallintapaneelistasi verkkosivustolta tai MINI -sovelluksesta. Kerran kuukaudessa lähetämme sinulle koostelaskun, joka erittelee julkisen lataushistoriasi.
highlightsPage.imageAlt.borderlessTravel

Tariffit, paketit ja uusien autojen latauksen erikoisominaisuudet

Kaikki MINI:n omistajat ovat oikeutettuja hyötymään yleisistä MINI Chargingin eduista. Aktiiviset ja Flex-tariffit ovat valittavanasi riippuen haluamastasi käyttötavasta. Oletko onnekas upouuden sähkö-MINI:n (tuleva) omistaja? Onnittelut! Kaikissa uusissa MINI-sähköautoissa on 12 kuukauden lahjakortti aktiiviselle tariffille ilman perusmaksua. Joten sinun ei tarvitse miettiä muita vaihtoehtoja – tarkastele julkisia lataustapojasi hyötyen edullisista kiinteistä hinnoista. **
highlightsPage.imageAlt.atAGlance

Yhdistetty lataaminen: Kaikki MINI -sovelluksessa

MINI -sovellus on kumppanisi laajaan valikoimaan autosi asiaan liittyviä ominaisuuksia ja toimintoja. Kuvaa latausta varten optimoitu reitti suunnitellessasi pitempiä matkoja. Sovellus auttaa sinua valitsemaan oikeat paikat julkista latausta varten tarjoamalla laajat suodatusvaihtoehdot ja näyttämällä sinulle latauspisteiden saatavuuden ja hinnoittelutiedot. Digitaalinen todennus latauspisteessä? MINI -sovelluksesi huolehtii tarpeistasi. Tarkista latauksesi tila milloin tahansa tavallisten rutiiniesi ohessa. Matkan päättyessä/kotiinpaluun jälkeen – MINI Charging -hallintapaneeli näyttää julkisten latausten tiedot – kaiken sen ja enemmän MINI -sovelluksen avulla.

UKK

Voit lunastaa lahjakorttisi verkkoportaalissamme:

Kirjaudu sisään asiakastilillesi.
- Napsauta “sopimus”
- Napsauta “lunasta lahjakortti"
- Syötä koodinumero lahjakortille varattuun tilaan
- Napsauta "tarkista lahjakortti"

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jonka löydät verkkosivustolta kohdasta “ota yhteyttä tukeen".

Jos et voi aloittaa latausta, huomioi seuraavat suositukset:

Tarkista sovelluksesta etukäteen, onko latauspiste käytettävissä vai pois käytöstä.

Kun kyseessä on varmennus sovelluksen kautta, tarkista ensin, tukeeko latausasema varmennusta sovelluksen tai QR-koodin avulla. Selvität asian napsauttamalla latausasemaa sovelluksessasi. Jos vastaus on kyllä, on suositeltavaa käyttää sovelluksen “Aloita”-painiketta latausasemaan sijoitetun QR-koodin skannaamisen sijaan.

Jos kohtaat teknisiä tai fyysisiä ongelmia, ota yhteyttä ensin latauspylväiden omistajaan. Löydät omistajan palvelulinjan latausasemalta.

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä asiakastukeen, jonka löydät verkkosivustolta kohdasta “Tuki”.

Voit katsoa ja ladata laskusi verkkoportaalissamme.
Kirjaudu sisään asiakastilillesi.
- Napsauta "lasku"
- Napsuta " ⤓ " ladataksesi PDF-laskun
- Napsauta PDF-tiedostoa ja avaa se

Voit muuttaa maksutapaasi verkkoportaalissamme.
Muuttaaksesi luottokortti- tai PayPal-tietoja:
- Kirjaudu sisään asiakastilillesi
- Napsuta "tili"
- Selaa alaspäin kohtaan "maksun tiedot"
- Napsauta muokkaustoimintoa oikealla (kynäkuvake).

Katso kaikki UKK:t

image

Kestävää sähköautoilua vihreällä sähköllä

Sähköautot ovat juuri niin ympäristöystävällisiä kuin niiden lataukseen käytettävä energia. Tästä syystä haluamme tehdä jokaisesta latausistunnosta mahdollisimman ympäristöystävällisen.
Lue lisää

Liity tänään, ja lataa MINI:si: Helposti. Missä tahansa. Milloin tahansa

Aloitetaan

* Liittimien yhteensopivuus riippuu automallista.
** Kaikki kuvatut edut riippuvat markkinakohtaisista tarjouksista ja ajoneuvomallien tyypistä. Saat lisätietoja uusiin ajoneuvoihin sovellettavista eduista osoitteessa https://mini-charging.com/web/fi/mini-fi/tariffs.