MINI Charging. Helposti. Milloin tahansa. Missä tahansa.

Nauti saumattomasta sähköautolla ajamisesta neljän pääedun ansiosta. Tarkista ne alta!

Aloitetaan

Lataa missä tahansa ja milloin tahansa ympäri Euroopan

Rajatonta latausta 200.121 -latauspisteissä* ympäri Eurooppaa. Kaikille käyttötapauksille ja kaikille ajoneuvoille – oikea lataustilan ja nopeuden tyyppi on valmiina odottamassa sinua. Sadat latauspylväiden omistajat (CPO:t) ovat osa huomattavaa ja jatkuvasti kasvavaa MINI-latausverkostoa. Niin on myös MINI:n strateginen kumppani IONITY kattavine High Performance Charging -verkostoineen. MINI Chargingin avulla lataat vihreällä sähköllä – täysin kestävää kaikkialla ja milloin tahansa.

Täysi mukavuus ja läpinäkyvyys

MINI Charging on henkilökohtainen täysi mukavuus- ja läpinäkyvyysratkaisusi. Rekisteröidyt kerran saadaksesi pääsyn koko MINI-latausverkostoon MINI Charging Card -latauskorttisi tai MINI -sovelluksen avulla. Aktiivisella tariffilla hyödyt yhdestä läpinäkyvästä ja kiinteästä AC/DC (sis. HPC) -hinnasta – tiedät aina yhden voimassa olevan hinnan kaikkialla paikallisella markkinalla, ja tarkistat nopeasti paikallisesti optimoidun hinnan muissa Euroopan maissa. MINI Charging -tietosi löytyvät MINI Charging -hallintapaneelistasi verkkosivustolta tai MINI -sovelluksesta. Kerran kuukaudessa lähetämme sinulle koostelaskun, joka erittelee julkisen lataushistoriasi.

Tariffit, paketit ja uusien autojen latauksen erikoisominaisuudet

Kaikki MINI:n omistajat ovat oikeutettuja hyötymään yleisistä MINI Chargingin eduista. Aktiiviset ja Flex-tariffit ovat valittavanasi riippuen haluamastasi käyttötavasta. Oletko onnekas upouuden sähkö-MINI:n (tuleva) omistaja? Onnittelut! Kaikissa uusissa MINI-sähköautoissa on 12 kuukauden lahjakortti aktiiviselle tariffille ilman perusmaksua. Joten sinun ei tarvitse miettiä muita vaihtoehtoja – tarkastele julkisia lataustapojasi hyötyen edullisista kiinteistä hinnoista. **

Yhdistetty lataaminen: Kaikki MINI -sovelluksessa

MINI -sovellus on kumppanisi laajaan valikoimaan autosi asiaan liittyviä ominaisuuksia ja toimintoja. Kuvaa latausta varten optimoitu reitti suunnitellessasi pitempiä matkoja. Sovellus auttaa sinua valitsemaan oikeat paikat julkista latausta varten tarjoamalla laajat suodatusvaihtoehdot ja näyttämällä sinulle latauspisteiden saatavuuden ja hinnoittelutiedot. Digitaalinen todennus latauspisteessä? MINI -sovelluksesi huolehtii tarpeistasi. Tarkista latauksesi tila milloin tahansa tavallisten rutiiniesi ohessa. Matkan päättyessä/kotiinpaluun jälkeen – MINI Charging -hallintapaneeli näyttää julkisten latausten tiedot – kaiken sen ja enemmän MINI -sovelluksen avulla.

UKK

  • Lataus ulkomailla on mahdollista ilman tarvetta useille korteille tai sopimuksille muilta palveluntarjoajilta.
  • Yksi Euroopan suurimmista verkostoista.
  • Houkutteleva ja täysin läpinäkyvä lataushinnoittelu (Active tariffi) kuukausilaskutuksella.
  • Jatkuvaa innovatiivisten toimintojen kehitystä.
  • MINI Charging kerää latauspisteiden tiedot eri lähteistä ja parantaa jatkuvasti datan laatua.

Tuotteemme avulla voit käyttää yhtä Euroopan suurimmista verkostoista. Verkostomme on käytettävissä yli rajojen, joten voit ladata millä tahansa verkostomme asemalle.

Sovellusta on erittäin helppo käyttää. Pähkinänkuoressa: kirjautumisen jälkeen voit valita sadoista latauspisteistä, suodattaa niitä, saada ajo-ohjeet latauspisteiden osoitteisiin sekä aloittaa ja lopettaa latauskertoja.
On myös mahdollista katsoa tilisi ja sopimuksesi tietoja, luoda suosikkeja ja tehdä paljon muuta!

 

Lataa sovellus Apple Storesta: https://apps.apple.com/fi/app/mini/id1519459056?l=fi
Lataa sovellus Google Storesta: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mini.connected.mobile20.row

Se on fyysinen tunnistautumisvälineesi, jolla voit ladata autosi latausasemillamme. Kun olet valitulla asemalla, pidä korttia kortinlukijassa, ja sen avulla voit aloittaa/lopettaa latauskertoja.
Kun etsit asemaa, joka tukee latauskortin tunnistautumistoimintoa, voit määrittää sovelluksessa tai verkkosivullamme suodattimen sellaisia latausasemia varten.

Katso kaikki UKK:t

image

Kestävää sähköautoilua vihreällä sähköllä

Sähköautot ovat juuri niin ympäristöystävällisiä kuin niiden lataukseen käytettävä energia. Tästä syystä haluamme tehdä lataustoiminnoista mahdollisimman ympäristöystävällisiä.
Lue lisää

Liity tänään, ja lataa MINI:si: Helposti. Missä tahansa. Milloin tahansa

Aloitetaan

* Liittimien yhteensopivuus riippuu automallista.
** Kaikki kuvatut edut riippuvat markkinakohtaisista tarjouksista ja ajoneuvomallien tyypistä. Saat lisätietoja uusiin ajoneuvoihin sovellettavista eduista osoitteessa https://mini-charging.com/web/fi/mini-fi/tariffs.