Polnilna seja

Polnilna postaja ne deluje in ne morem polniti.

Če ne morete začeti polnilne seje, upoštevajte naslednja priporočila:

V aplikaciji najprej preverite, ali je polnilna točka na voljo ali morda ne deluje.

Za preverjanje pristnosti prek aplikacije najprej preverite, ali polnilna postaja podpira preverjanje pristnosti prek aplikacije ali kode QR. To preverite tako, da kliknete polnilno postajo v aplikaciji. Če polnilna postaja podpira preverjanje pristnosti, v aplikaciji kliknite gumb »Start« namesto da bi skenirali kodo QR na polnilni postaji.

V primeru tehničnih ali fizičnih težav se najprej obrnite na operaterja polnilne postaje. Podatki za stik z operaterjem so na polnilni postaji.

Če težave še vedno ne morete odpraviti, telefonirajte službi za pomoč strankam na telefonsko številko, objavljeno na spletnem mestu pod možnostjo »Stik s podporo«.

Ali lahko dobim kazen za prekršek, če parkiram na polnilni postaji?

Ko je postopek polnjenja končan ali ko poteče najdaljši dovoljeni čas parkiranja, mora stranka takoj zapustiti javno parkirišče.

Cene se lahko razlikujejo glede na operaterja polnilne postaje. Preden začnete polniti, v aplikaciji preverite veljavne cene. Tarife, ki so v aplikaciji na voljo za vsako polnilno točko, lahko vsebujejo cene za posamezne časovne komponente, zaradi česar morate plačati stroške parkiranja/blokiranja polnilne točke, tudi če je prenos energije končan.

Upoštevajte, da ne odgovarjamo za nobene stroške, ki nastanejo, če ste prekoračili najdaljši čas nakladanja in/ali parkiranja, oziroma za stroške, če ste napačno parkirali (na primer za stroške vleke). Takšne stroške morate tretji osebi plačati sami.

Ali lahko polnim v tujini?

Naš izdelek vam omogoča dostop do enega največjih evropskih omrežij. Dostop do našega omrežja ne pozna meja, zato lahko za polnjenje izberete poljubno postajo, ki je na voljo.

Potrebujete takojšnjo pomoč?

Naša ekipa za servis vam je na voljo ob naslednjem času:
Od pon.–pet. 8.00 do 20.00

* Strošek klica je odvisen od države in omrežja, iz katerega kličete.