Περίοδος φόρτισης

Ο σταθμός φόρτισης δεν λειτουργεί και δεν μπορώ να φορτίσω.

Εάν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε μια περίοδο φόρτισης, λάβετε υπόψιν τα ακόλουθα:

Προτού ξεκινήσετε την περίοδο φόρτισης, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να βεβαιωθείτε ότι το σημείο φόρτισης είναι διαθέσιμο και λειτουργεί κανονικά.

Όσον αφορά την ταυτοποίηση μέσω εφαρμογής, ελέγξτε εάν ο σταθμός φόρτισης υποστηρίζει ταυτοποίηση μέσω εφαρμογής ή κωδικού QR. Μπορείτε να το ανακαλύψετε επιλέγοντας τον εκάστοτε σταθμό φόρτισης εντός εφαρμογής. Εάν υπάρχει η δυνατότητα ταυτοποίησης μέσω εφαρμογής, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί «Έναρξη» έναντι της σάρωσης του κωδικού QR.

Σε περίπτωση τεχνικών ή φυσικών προβλημάτων, επικοινωνήστε πρώτα με τον χειριστή του σημείου φόρτισης. Μπορείτε να βρείτε το αντίστοιχο τηλέφωνο επικοινωνίας στον σταθμό φόρτισης.

Εάν συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα, καλέστε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών, ο αριθμός της οποίας βρίσκεται στο πεδίο «Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη» στη σελίδα της υποστήριξης στον ιστότοπό μας.

Υπάρχει περίπτωση να λάβω κλήση όσο παραμένω σταθμευμένος στον σταθμό φόρτισης;

Οι πελάτες υποχρεούνται να αποχωρήσουν από τη δημόσια θέση στάθμευσης μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία φόρτισης ή συμπληρώσουν τον επιτρεπόμενο χρόνο στάθμευσης.

Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον χειριστή του σταθμού φόρτισης. Δείτε τις ισχύουσες τιμές στην εφαρμογή σας προτού ξεκινήσετε τη φόρτιση. Τα στοιχεία των τιμών χρέωσης για κάθε σημείο φόρτισης, τα οποία είναι διαθέσιμα εντός εφαρμογής, ενδέχεται να περιέχουν στοιχεία που σχετίζονται με χρεώσεις ανάλογα με τον χρόνο. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα επιπρόσθετες χρεώσεις, ανάλογα με τον χρόνο που παραμένετε σταθμευμένοι ή παρεμποδίζετε το σημείο φόρτισης, ακόμη και όταν έχει ολοκληρωθεί η περίοδος φόρτισης.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για επιπρόσθετες χρεώσεις που ενδέχεται να σας επιβληθούν, εάν υπερβείτε τον ανώτατο χρόνο φόρτισης ή/και στάθμευσης ή λόγω παράνομης στάθμευσης (όπως για παράδειγμα κόστος ρυμούλκησης). Το κόστος σύνδεσης θα πρέπει να καταβληθεί από εσάς σε τρίτους ενδιαφερόμενους.

Μπορώ να φορτίσω στο εξωτερικό;

Με αυτό το προϊόν έχετε πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της Ευρώπης. Το δίκτυό μας είναι διεθνές, ως εκ τούτου μπορείτε να πραγματοποιείτε φόρτιση σε οποιονδήποτε σταθμό του δικτύου μας.

Χρειάζεστε άμεση βοήθεια;

Τηλέφωνο:
+30 800 325 2096
Η ομάδα εξυπηρέτησής μας είναι διαθέσιμη κατά τις εξής ώρες:
Δευτέρα έως Παρασκευή 9 π.μ. - 9 μ.μ.

* Το κόστος της κλήσης εξαρτάται από τη χώρα και το δίκτυο από το οποίο καλείτε.