Ladesession

Ladestationen virker ikke og kan ikke oplade.

Hvis du ikke kan starte en ladesession, anbefaler vi det følgende:

Undersøg på forhånd, om ladepunktet er tilgængeligt eller eventuelt ikke fungerer i appen.

For autentificering via app kan du først undersøge, om ladestationen understøtter autentificering via app eller QR-kode. Du kan finde ud af det, ved at klikke på ladestationen i din app. Hvis den gør, anbefales det at bruge "Start"-knappen i appen i stedet for at scanne QR-koden på ladestationen.

I tilfælde af tekniske eller fysiske problemer, kan du kontakte ladesøjle-operatøren først. Du kan finde operatørens servicetelefonnummer på ladestationen.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte dit kundeservicenummer, som du finder under support-siden "kontakt support" på hjemmesiden.

Kan jeg få en parkeringsbøde, mens jeg er parkeret ved en ladestation?

Kunden skal forlade en offentlig parkeringsplads, så snart opladningen er overstået eller den maksimalt tilladte parkeringsperiode er udløbet.

Priser kan variere afhængigt af operatøren af ladestationen. Du kan kontrollere de gældende priser i din app, inden du starter opladningen. De takstoplysninger, der kan ses for hvert ladepunkt i din app, indeholder muligvis en tidsbaseret priskomponent, der medfører en omkostning for parkering ved/blokering af ladepunktet, selv efter energioverførslen er overstået.

Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for nogen omkostninger som følge af overskridelse af den maksimale opladnings- og/eller parkeringstid eller omkostninger som følge af forkert parkering (såsom bugseringsomkostninger). Omkostninger, der påføres via denne forbindelse, skal betales af dig til en tredjepart.

Kan jeg oplade i udlandet?

Vores produkt giver dig adgang til et af de største netværk i Europa. Vores netværk er tilgængeligt på tværs af landegrænser, så du kan lade på enhver station i vores netværk.

Brug for hjælp her og nu?

Telefonnummer:
+45 32 74 16 10
Vores kundeserviceteam er til rådighed på følgende tidspunkter:
Mandag til fredag 08:00 - 20:00

* Prisen for opkaldet afhænger af det land og netværk, du ringer fra.